Fietsen In Rome

 
 

Er zijn legio manieren om Rome te ontdekken. U kunt met twee metrolijnen, met de bus, de tram en de trein. Ook taxi’s zijn in ruime mate aanwezig en zeer betaalbaar. Het meeste zult u echter lopen, op deze manier verkennen de meeste toeristen de stad. Ook de Romeinen zelf doen veel te voet en zelfs zeer ouden van dagen lopen door de nauwe straten van Rome.


FIETSEN IN ROME

Maar voor u, als toerist, is er echter een heerlijk alternatief, u kunt op de fiets door Rome!

De manier om veel te zien in weinig tijd. Fietsen in Rome is een aangename en verrassende manier om in een groep en onder Nederlandse begeleiding de stad te ontdekken. U wordt geleid door en langs de mooiste plekken in en rond de stad en krijgt interessante informatie bij de verschillende gebouwen en locaties.


Bij fietsen in Rome denkt u misschien ook aan de drukte van het verkeer en de beruchte mentaliteit van Italianen achter het stuur van scooter en auto. De veiligheid staat echter altijd voorop. U fietst in Rome over de stoep, door nauwe straten en als het kan over de weg. De Nederlandse begeleider kent goed de weg en geeft duidelijke aanwijzingen. Bovendien houden de Romeinen rekening met de groepen fietsers. Verder geeft de Nederlandse begeleider informatie bij de verschillende gebouwen en locaties.


Fietsen in Rome is een unieke en makkelijke manier om Rome te ontdekken. Voor jong en oud en in verschillende tours. Fietsen in Rome is bij uitstek de manier om de stad aan het begin van uw bezoek aan Rome te leren kennen.


Fietsen in Rome, onder Nederlandse begeleiding. Keuze genoeg: Centrum, Panoramische Fiets tour, een Via Appia Antica fiets tour of zelfs een privé fiets tour voor uw bedrijf of groep. Kijkt u verder voor meer info en lees de ervaringen van anderen.


Geniet van het fietsen in Rome!

Fietsen in Rome,

fiets tours Onder Nederlandse Begeleiding!

Fietsen in Rome, met uw Nederlandse gids.

Keuze genoeg; Centrum fiets tour, Panoramische fiets tour, een “Via Appia fiets tour” of zelfs een privé fiets tour voor uw groep. Kijkt u verder voor meer info en lees de ervaringen van anderen.

Geniet van het fietsen in Rome!


Gastenboek


Centrum fiets tour


Panoramische fiets tour


Via Appia fiets tour


Privé fiets tour


Boeken en info ?


FAQ


Links