Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek of blader door de oude berichten.


Uw bericht wordt eerst nagekeken en verschijnt dus niet direct op de website!

Berichten

Jan Willem over Panorama Tour + incl E-bike tour op Vrijdag 24 september 2021

Ontzettend genoten! Wat een mooie aanvulling op het vele lopen dat je in Rome al doet. En met de uitstekende e-bike was dat een fluitje van een cent en heel ontspannen. Gids Rik had ontzettend veel kennis van Rome en was ook nog een aardige gast. Leuk compact groepje met zes deelnemers. Het verkeer was dankzij de begeleiding van Rik helemaal geen bezwaar, terwijl ik me kan voorstellen dat ik zelf niet zo makkelijk met de fiets door Rome was gegaan. Daarnaast veel dingen gezien waar ik zelf niet aan toekomen zou zijn. Voor mij aldus een waardevolle afsluiting van 3 dagen Rome en voor andere deelnemers juist een waardevolle kennismaking met Rome. Ik kan het iedereen aanraden!

Vanessa Barendregt over Centrum Tour (smiddags) tour op Dinsdag 18 augustus 2020

Bedankt Rik! Wat hebben wij een heerlijke tour gedaan, door een redelijk rustig Rome. Door Corona was het niet druk en konden we uitgebreid alles zien en voorzag Rik ons, met name onze zoon van 9 jaar oud, allerlei interessante informatie en grappige feitjes. We hadden mazzel want iedereen mocht op een e-bike fietsen. Dit maakte de tocht nog leuker om te doen. Rome op de fiets zien is echt een aanrader. Wij waren met ons gezin en hadden het geluk een privé tour te krijgen.het was Genieten met een grote G. Top!

Martijn, Monique en Erwin over Centrum Tour (ochtend) tour op 25 feb 2020

Ondanks dat er niet veel recente recenties op de site staan, toch de gok gewaagd en we hebben absoluut geen spijt gehad. Marcel was onze gids, heel vriendelijk en enthousiast en hij vertelde heel veel en liet veel zien. De fietsen waren uitstekend (e-bike incl. helm en water) en de tour duurde langer dan gepland omdat we de tijd hadden om de route iets uit te breiden ;-) Het was een super gave manier om op deze manier de stad te verkennen. Zeker een aanrader.

Patsy en Gaëlle over Centrum Tour (smiddags) tour op 7 april 2019

Een super leuke belevenis! De fietstocht was voor ons het hoogtepunt van ons verblijf in Rome. Mijn dochter (11 jaar) en ik hebben zo veel gezien en veel geleerd. Onze vrolijke gids Mies was heel enthousiast en bracht ons naar de mooiste plekken. Echt een aanrader. Kies toch maar voor een e-bike als je twijfelt. Rome is erg heuvelachtig en zo geniet je ten volle. We kregen super degelijk materiaal, de e-bike is ook uitgerust met een fietstasje, een propere helm, een flesje water en ter plaatse zijn ook nette toiletten. Zeker boeken! (en als je kan, vragen naar Mies ;-) )

Katinka Schuit over Centrum Tour incl. E-bike tour op 5 Mei 2018

Superleuke tocht met leuke informatie van onze gids Vivian, bedankt! Ook voor kinderen (mijn zoontje is 11 jaar) prima te doen, uitstekende fietsen en begeleiding is echt vakkundig en zorgzaam! Top!

Martin Wieringa over Rome in 1 DAG incl. E-bike tour op 23 april 2018

Super leuke, gezellige en informatieve dag tocht gedaan. Ik kan het een ieder aanbevelen. Samen met zoontje van 12 jaar. Fietsen zijn van uitstekende kwaliteit. Met alle dank aan onze gids Rik!

Evelien Snoek over Appia Antica Tour tour op 19-10-2017

Echt een super dag gehad met de Appia Antica Tour!! Veel geleerd en veel plezier gehad, we vonden het beide het leukste wat we in Rome hebben gedaan!

Adrielle de hoog over Privé Tour tour op 15-10-2017

een privé tour gedaan door het centrum, was geweldig! Hebben de highlights gezien, maar ook door kleine straatjes gereden en zijn op plekken geweest waar je zelf niet komt. Super, echt aan te bevelen. De service is heel erg goed en de gids Mies erg leuk!.We zijn al een paar keer in Rome geweest en we gaan zeker terugkomen, en boeken dan weer een tour, wat een geweldige stad.

Marleen over Privé Tour tour op Zondag 15 oktober

Super tour met gids Mies. Mooie fietsen, goede service en maatwerk. Mies verteld geweldig en fietst kriskras door Rome naar de leukste plekjes: wat een stad! Grazi!!!

Els over Panorama Tour incl. E-bike tour op 30 september 2017

Onze stedentrip naar Rome met drie stellen is door gids Jesse een toppertje geworden. Gepassioneerde aardige knul die houdt van een geintje en vooral van de stad Rome.

Ellen Aniba over Panorama Tour incl. E-bike tour op 9 sep 17

Gisteren met Mies de panorama tour gedaan. Echt geweldig en Mies leidt je heel goed en veilig door het centrum. Ze vertelt erg leuk en enthousiast, al met al een super tour!

Mireille van Gils over Appia Antica Tour tour op 26 augustus 2017

Met Mies hebben we de Appia Antica Tour gedaan. Begon al goed, we kregen direct een upgrade en elektrische fiets mee. Een route van 6 uur buiten de stad, als je al denkt dat 6 uur te lang is... Het is omgevlogen en heel afwisselend en prachtig. De tour bij de catacomben was indrukwekkend en de natuur en gezellige en goede begeleiding van Mies maakte dat het een fantastische dag was. Bedankt, een echte aanrader!

Eveline en Jaco over Zomer Centrum Tour tour op 23 juni 2017

Onder leiding van Anouk zijn we het centrum van Rome doorgefietst. Wat wist ze veel te vertellen over álles! We hebben er veel van opgestoken en haar uitleg bleek een goede basis voor de dagen erna. Steeds kwamen we weer iets tegen waarover Anouk iets had verteld. Ondanks de bloedhitte was het prima te doen. Als we weer eens in Rome zijn, gaan we zeker weer een tour boeken. Bedankt, we hebben genoten!

Cor over Centrum Tour tour op Maart 2016

Was een hele leuke tour met een Nederlandse gids. Ons gezelschap bestond uit opa, oma, vader en zoon, maar was voor allen goed te doen en erg interessant. Een leuke manier om in relatieve korte tijd de high-lights van Rome te zien. Aanrader dus!

F. Meijer over Centrum Tour tour op 26 april 2017

Zeer tevreden over de mooie tour. Leuke gids Imke. Goede kwaliteit fietsen. Je kreeg gelukkig ook tijd om even te stoppen en te genieten van het mooie Rome. Echt een aanrader je ziet heel veel.

Marit van Winkelen over Panorama Tour + incl. E-bike tour op 22 april 2017

Tijdens onze stedentrip in Rome hebben we de Panorama tour gedaan. Wij vonden dit een hele leuke manier om de stad te ontdekken. Wij hadden gids Lex en hij wist heel veel te vertellen over de stad en deed dat op een leuke manier. Een echte aanrader, bedankt voor deze mooie ervaring!

Juul Lommen over Panorama Tour + incl. E-bike tour op 22-04-2017

Een super leuke middag gehad met het fietsen door Rome. We hebben de Panorama tour gedaan. Ninco, onze gids, heeft veel extra informatie over Rome gegeven. Zeer ontspannend en ook zeer leerzaam. Aanrader!

Peter Wouters over Middag Tour tour op 3 april 2017

leuke manier om op een ontspannen manier toch weer nieuwe stukjes Rome te ontdekken, waar je te voet mogelijk nooit komt anders. We kennen Rome inmiddels vrij goed en toch weer leuke nieuwe zaken ontdekt!!

Anne en Anja over Middag Tour tour op 03-03-2017

Enorm genoten van de tour, vooral door de leuke info van Imke! Soms even pittig de berg op, maar achteraf toch prima te doen!

Jacintha van Erp over Centrum Tour tour op 28 februari 2017

Onder de geweldige leiding van onze gids Rik genoten van de tour. Veel leuke achtergrond informatie en mooie verhalen die de tour extra mooi maakte. Een aanrader voor iedereen die Rome bezoekt!

Jet Rientjes-Drabbe over Privé Tour tour op Woensdag 19 oktober 2016

Voor ons allemaal een hoogtepunt van familie Rome reis. Onder leiding van Jesse hebben we heel veel gezien en gehoord en behalve langs de highlights zijn we ook door kleine straatjes gefietst. Zo kwamen we in buurten waar we anders nooit zouden zijn gekomen. Alles even mooi en spannend. Top gids (en topfietsen)

Anuszka over Appia Antica Tour tour op 8-9-2016

Fantastisch! Mooie route buiten het centrum, prachtige combi van natuur en het imposante romeinserijk. Goede tourguide let ook zeer goed op de groep met oversteken etc. En uiteraard weet ook veel te vertellen over de geschiedenis.

Neeltje Waagmeester over Middag Tour tour op september 2016

Na enige jaren geleden al eens met jullie de Centrum Tour gefietst te hebben, heb ik vorige week de Middagtour gedaan o.l.v. Lieke. Een tocht langs de minder bekende plekken van Rome. We hebben veel gezien en ontzettend genoten. Het muntje in de Trevi fontein staat er garant voor dat we terugkeren en dan boeken we absoluut weer een tour bij jullie. De leukste/beste wijze om de stad Rome te bekijken!

Jan,Annet,Marielle en Julian Been over Panorama Tour + incl. E-bike tour op 11-8-2016

Het was super!! Een fietstocht met de e-bike door Rome . heel veel gezien en nog meer gehoord door het enthousiasme van ons gids Lex ! Een aanrader !! Super bedankt !!

Jolanda de Jong over Panorama Tour + incl. E-bike tour op 30 juni

Prachtige fietstocht, echt een aanrader. Nieuwe e-bikes die heel fijn fietsen en de gids (Iris) kon erg goed vertellen over alle highlights in de tour.

Susanne en Mick Beugelsdijk over Panorama Tour + incl. E-bike tour op 2 juni 2016

De fietstour was erg leuk. Het was onze eerste keer in Rome en kregen zo gelijk een goed beeld van de stad. Onze gids Iris wist ons heel veel te vertellen over Rome en de geschiedenis van deze geweldige stad. Het fietsen door de smalle straten en over de heuvels ging prima met de e-bike. Kortom een aanrader voor iedereen!

Ruud en Sylvia König over Panorama Tour + incl. E-bike tour op 5 mei 2016

Wat hebben wij genoten van deze geweldige fietstocht in deze geweldige stad. Het was super. Het was ons eerste bezoek aan Rome en door deel te nemen aan deze fietstocht hebben we zoveel gezien en gehoord over Rome. En dat alles olv onze Nederlandse gids Lieke. Echt te gek en een absolute aanrader om Rome fietsend te ontdekken!

Sandra Duin over Panorama Tour + incl. E-bike tour op 24-5-2016

Wij hebben erg genoten van de panorama tour. Je ziet veel in korte tijd, hoort de leuke verhalen erbij, en komt op de mooiste uitkijkplekken. En lekker sportief op de fiets, wat weinig moeite kost omdat je op een e-bike fietst. De kwaliteit van de fietsen was goed. De gids Imke heeft ons goed en veilig door het Romeinse verkeer geleid en gaf ons de tijd om te genieten van de verschillende plekken. Een aanrader!

Karen Buyens over Panorama Tour + incl. E-bike tour op 07 mei 2016

Afgelopen weekend fietsen wij de Panorma Tour met Iris. Wat een ervaring; we kwamen op plaatsen die we normaal niet gezien zouden hebben. Dé ideale manier om Rome op een andere manier te ontdekken, zowel voor jong als oud!

René Lamers over Panorama Tour + incl. E-bike tour op 3 mei 2016

Een 18km fietstocht langs (vrijwel) alle hoogtepunten van Rome met Imke was voor de twee kids (10 en 12) een mooie introductie op wat de stad te bieden heeft: ze hebben meteen een mooi overzicht voor de dagen erna. Leuk zijn de momenten om onderweg dingen even te kunnen bekijken i.p.v. door te sjezen. De e-bikes maken de tocht wel erg moeiteloos; zelfs Janiculum schoten we omhoog. Maar daardoor was ie ook voor kids 4,5 uur goed vol te houden. En leuk als afwisseling op het vele lopen.

Marlies en Richard de Waard over Centrum Tour tour op 3 mei 2016

Een prachtige zonnige dag..we hadden voor vandaag een fietstoer gepland via deze site. Wat hebben we van deze fietstocht genoten!! De gids Lars heeft ons veel verteld over Rome , leuk om dit te horen allemaal. In een paar uurtjes tijd zoveel gezien...echt een aanrader. We kijken al uit naar de volgende fietstoer deze week. Dank je wel Lars.

Saskia Weiss over Panorama Tour + incl. E-bike tour op 16 april 2016

Wij hebben een hele leuke tour gehad! Rome is natuurlijk een super mooie stad, maar onze gidsen Imke en Iris wisten heel veel te vertellen en op een leuke manier. Zo hebben wij in 4,5 uur heel veel mooie dingen gezien in Rome, met uitleg erbij. En met de E-bikes fietsten we fluitend alle heuvels op (dat is een aanrader trouwens).

Sandra Koenders en Friends over Prive Tour tour op dinsdag 19 april

We hebben olv Jesse een ontzettend leuke fietstour gehad door het centrum van Rome. Door vele leuke straatjes gereden en met de gids verliep alles heel veilig. Hij vertelde leuke anekdotes en was heel enthousiast. Een aanrader!

Carla en Pauline over Centrum Tour tour op 21 april

De citytour gefietst met gids Iris, wát een ontzettend leuke tocht! Door haar enthousiaste verhalen en tips hebben we Rome op een bijzondere manier leren kennen. Als je hiernaar toe komt, zouden wij dit zeker aanraden ook te doen!!!!! Super bedankt Iris!

Margot en Rene over Centrum Tour tour op zondag 07-02-2016

Op onze eerste dag leidde Ninco ons perfect door het zondagse Rome. Zonnetje erbij en in een klein groepje (zes fietsers met twee kindjes (achterop en op een"aanhang"fietsje). Prima uitleg, goede tips en leuke verhalen. Heel goed om je zo te oriënteren om dan de volgende dagen te voet de stad verder te verkennen. Wat ook belangrijk was: uitstekende fietsen! Doen dus!

Sylvia over Centrum Tour tour op 24 december 2015

Met Lieke als gids de centrumtoer gedaan, leek wel een privé toer want we waren maar met z'n 4-en. Erg leuke toer, Lieke vertelt enthousiast en weet veel. Echt een aanrader, wij hadden al veel gezien van Rome, maar bij de toer hoor en zie je toch weer dingen die je nog niet kende. Leuke dag gehad!

Myrns over Centrum Tour tour op 12 nov.2015

Zeker de moeite waard. Lieke was onze gids. Ze kon prachtig vertellen over de geschiedenis van Rome. We hebben alle hoogtepunten gezien. Echt een aanrader! De resterende dagen hebben wij onze citytrip gefietst. En dat ging prima.

Karin over Centrum Tour tour op 7 november 2015

Wat een fantastische manier om de hoogtepunten van Rome in korte tijd te bezoeken. Echt een aanrader. Jesse je was een geweldig enthousiaste gids met ontzettend veel kennis en leuke weetjes over deze mooie stad. Op jouw advies hebben we 's avonds gegeten bij Cantina & Cuchina. Echt heel leuk. De kaart leek wel verdacht veel op die van Grazia & Grazielle in Trastevere.

Chrisja Beckers over Centrum Tour tour op 3 oktober 2015

Hele leuke fietstocht met een goede begeleiding en goede fietsen! Lieke wist veel leuke dingen te vertellen. Groep niet te groot, dus iedereen kon alles verstaan en bijhouden. Een echte aanrader, wat ik dus ook al gedaan heb.

Trudy van der Elst over Centrum Tour tour op zondag 27 sept. '15

Hele leuke en leerzame tocht door Rome met een hele leuke gids, Imke. Een soort fietsend geschiedenisboek en al die jaartallen ....pfff, ze schud zo uit haar helm, leuke en interessante wetenswaardigheden over een boeiende stad. Volgende keer inderdaad eerder een fietstocht maken, want je doet er meer Rome-kennis en richtinggevoel mee op dan met de plattegrond., jammer dat we de volgende dag weer naar Nederland vertrokken, want we hadden nog best de Appia tour ook willen doen. Deze 4 hollandse dames hebben het helemaal top gevonden.

L van den Broek over Panorama Tour tour op 1/9/2015

Genoten van een geweldige fietstour door Rome! Een aanrader om Rome echt te ontdekken en voor verkrijgen van tips voor de volgende dagen!

Peter en Renée de Vos over Appia Antica Tour tour op 24-09-2014

TOP !!! Dit was de tweede keer dat we met fietsen in Rome op pad zijn geweest. Dit keer onder begeleiding van Jesse de Via Appia tour gefietst. Was weer een geweldige ervaring, mede door het enthousiasme van Jesse!! Mocht mijn zonnebril nog gevonden worden bewaar hem dan maar want bij een volgend bezoek aan Rome komen we zeker weer fietsen.

Pauline over Rome in 1 DAG (ENG) + incl. E-bike tour op 13 sept

Hele leuke fietstocht , wel wat eerder afgelopen als de planning , leuke groep mensen , hele leuke gids frederique, lekker gegeten , alleen best wel duur in vergelijking met andere steden

Pauline over Appia Antica Tour tour op 15 september

Heel leuke fietstocht , lekkere kaas en wijn onderweg , leuke gids

Manfred over Centrum Tour tour op 18 september 2015

Fantastische Centrum Tour gehad met Imke. Weet veel te vertellen over Rome en de gebouwen waarlangs je fietst. Superveel gezien en hoogtepunt van het Rome weekend!!

Petra en Rob over Panorama Tour tour op 25 augustus 2015

Onder begeleiding van Rosalie hebben we een superleuke en mooie panorama fietstocht gemaakt over de heuvels van Rome. Rosalie maakte er echt een feestje van door alle weetjes en informatie waarmee ze ons verraste. De combinatie van kriskras door smalle straatjes fietsen en dan weer genieten van een weids uitzicht was of een kerk bezoeken was echt top. Echt een aanrader voor iedereen die op een andere manier Rome wil ontdekken.

A van O over Appia Antica Tour tour op 26 juli 2015

Leuke sportieve en cultureel interessante tour! Biedt de mogelijkheid om de randen van Rome te ontdekken oa Via Appia, tombes en aquaducten. Sportieve gids Jesse die ook onze pubers uitdaagde!

Joan de Jong over Centrum Tour tour op 13 en 15 juli 2015

Wat was dit een supergave manier om Rome te leren kennen. Een heerlijk briesje , ondanks de 40 gr, en heel veel gezien in drie uurtjes fietsen met onze fantastische gids Lieke. Echt een aanrader voor iedereen om Rome te verkennen. Wij waren met elf personen en vonden het allemaal zo gaaf dat we twee dagen later weer met Lieke op stap zijn gegaan om het stukje Rome waar we nog niet geweest waren te zien. Lieke bedankt, het was een onvergetelijke ervaring!!!!!!!

Hilda Betjes over Centrum Tour tour op 23-07-2015

Wat een super leuke fietstoer door het centrum van Rome, mede namens onze enthousiaste gids bedankt Rosalie! We hebben een mooie impressie gekregen van de stad zo op onze eerste dag in Rome.

Monique &Thomas over Privé Tour tour op 28 mei 2015

Een geweldig leuke manier om Rome te leren kennen. En met een electrische fiets zijn de 7 heuvels een peuleschilletje. Wij hebben een privetour met Nederlandse gids gedaan. Onze gids was Mies, een gezellige Nederlandse jongedame die ons wegwijs heeft gemaakt in Rome. Ze had de tour helemaal naar onze wensen aangepast. Het was een combinatie van de panoramatour en de tour door het entrum. Ze deed dit erg leuk en had leuke tips. Een echte aanrader!

Gea en Jos Kuijper over Centrum Tour tour op 09-06-2015

Schitterende fietstocht gedaan met Lieke. Veel mooie plekjes gezien die je anders nooit ontdekt. Heel veel informatie gekregen waar we de hele week profijt van hebben gehad. Absoute aanrader: goede fietsen, goede info en goede gidsen!

Charissa Kleij over Centrum Tour tour op 28 mei 2015

Wat een fantastische ervaring! Fietsen in Rome is een leuke en zeer aangename manier om de stad te ontdekken. De informatie die wij kregen van onze gids, Ninco, was zeer interessant en leerzaam, leuke weetjes en tips voor de resterende dag. Verder waren de fietsen in goede conditie. Absoluut een aanrader!

Monique Gollenbeek over Appia Antica Tour tour op 16-05-2015

Heerlijk gefietst! Goede fiets. Interessante tour en enthousiast verteld door de gids (Jesse). Raad het iedereen aan!

G.A. Alleman en G. van Loenen over Centrum Tour tour op 8 mei 2015

Wat een fantastische ervaring. Heerlijk fietsend door Rome langs alle highlights en met een geweldige gids MIES. Mies is geweldig en wat een energie straalt er van haar uit. Wat is dit een aanrader voor iedereen om Rome te ontdekken en meer achtergronden te krijgen van de gids. We gaan het iedereen aanbevelen! Dit zou in elke stad ter wereld opgezet moeten worden....

Marco Molleman over Privé Tour tour op 6 mei 2015

Na al een dag door Rome en het Vaticaan te hebben gezworven kozen we (vader, moeder en twee tienerzoons) in overleg met gids Lieke voor de Appia tour. Vooraf veel aandacht voor veiligheid (erg goede fietsen, geduldige afstelling, fietstassen voor rugzakken en helmen) en een korte uitleg over hoe de tour eruit zou zien. Na twee dagen stad was het een verademing om buiten de muren te fietsen en een ontdekking dat daar nog zo ongelooflijk veel te zien valt. Fietsen over een 2300 jaar oude weg is bijzonder. Lieke maakte de tocht tot een mooie herinnering door haar kundige en persoonlijke begeleiding.

Marian over Appia Antica Tour tour op 3 mei 2015

Onze zoon van 11 jaar en ik deden de Appia Antica Tour. We kwamen, door een probleempje met het openbaar vervoer, te laat op het vertrekpunt. De groep was nèt vertrokken. We werden ondanks dat heel vriendelijk ontvangen en, nadat we voorzien waren van prima fietsen (ook voor onze zoon) door iemand van de organisatie naar de groep gebracht. Wat een bijzondere en unieke ervaring om op deze manier de stad Rome en de prachtige omgeving te leren kennen. Onze gids wist veel te vertellen over de bezienswaardigheden die we onderweg passeerden. Qua conditie was de fietstocht prima te doen. Voor ons was dit één van de hoogtepunten van onze citytrip. Een echte aanrader!

Henk & Wilma over Panorama Tour tour op 16-04-2015

Wij hebben met Jesse een prima fietstour gedaan. Wij waren met ons tweeën. Jesse speelde daarop in. We hebben door smalle straatjes gefietst, waar de toeristenbussen nooit komen. Hij heeft ons knusse geheime binnenplaatsjes laten zien die een gemiddelde toerist lopend nooit zou vinden. Wij hebben veel gezien en we kregen veel achtergrond info te horen. Jesse nogmaals dank voor de prettige middag! Aanrader! (Vrouwen: pas op als Jesse de werking van de drinkwaterfonteintjes demonstreert!)

Marloes over Middag Tour tour op 19 april 2015

Op onze tweede dag in Rome de Middag Tour gedaan o.l.v. gids Marney. Een erg leuke en afwisselende tour! Veel interessante informatie, leuke tips en weetjes gehad. We hadden in anderhalve dag al erg veel gelopen, dus de fietstocht zorgde voor een perfecte afwisseling! De fietsen waren overigens perfect in orde. Daarnaast kregen we een flesje water en een regenponcho, i.v.m. de voorspelde buien (niet nodig gehad). Goed geregeld allemaal!

Liesbeth over Privé Tour tour op 20-02-2015

Op onze eerste dag in Rome een prive fietstocht gedaan en het was in één woord geweldig! Met de leuke gids Mies door heel Rome gefietst door de grote en leuke kleine straatjes! Zeer uitgebreide informatie, leuke weetjes en tips, de komende dagen gaan we zeker van de tips gebruik maken!! Ook de fietsen waren echt perfect voor al die kleine kasseien! Dank, en vooral Mies, voor de leuke fietstocht!

Maartje en Maurice over Centrum Tour tour op 30 november 2014

We hebben een fantastische middag gehad op de fiets in Rome! Onverwachte plekjes, mooie verhalen en gezellige begeleiding van onze bevlogen en enthousiaste gids Jesse. We hadden, onverwacht, een private tour, ongekende luxe!! Wij hadden al een aantal highlights bezocht, zodat op onze wensen afgestemd, 2 tours gecombineerd werden door Jesse. Zo kwamen we op onze laatste zonnige en warme middag (eind november!!!) op tal van plekken waar we anders nooit geweest waren. Op de fiets gaat het snel, je ziet veel in korte tijd. De volgende keer zou ik zelfs twee tours in een weekend doen. Het is werkelijk een geweldige ervaring, zeker ter afwisseling van het vele wandelen. Ik raad jullie aan, aan iedereen die om Rometips vraagt en wij komen zeker nog een keer fietsen! De hartelijke groeten aan Jesse!! Grazie

Annet Kusters over Middag Tour tour op 29 oktober 2014

Wij hebben de fietstocht fantastisch gevonden. Leuke onverwachte dingen gezien en gehoord. Het fietsen was goed te doen. Mochten we nogmaals in Rome komen zullen we het zeker weer doen.

Tessa Tilroe over Centrum Tour tour op 19-10-2014

Eén van de hoogtepunten van ons bezoek aan Rome!! Mies, onze geweldige gids, heeft ons veilig langs alle prachtige hoogtepunten van Rome geleid. Rome blijft een openluchtmuseum en mede dank zij de interessante uitleg van Mies weer tot nieuwe ontdekkingen gekomen. De fietsen zijn super en ja als je dan ook nog eens een felblauwe lucht en 26 graden hebt, is het helemaal genieten! Een echte aanrader om te doen, volgende keer gaan we voor de Middag / Unusual Tour!

koen colpaert over Centrum Tour tour op 04-10-14

Iedereen zou het als must moeten beschouwen, deze centrumtour: de vriendelijke, perfect gidsende, allerte en attente Imke bezorgde ons hoogstaande fietsen ( deore ) waar we alle hoogtepunten van het mooie Rome feilloos bereikten, ondanks het ontbreken van fietspaden. Voetpaden en autobanen werden veilig gebruikt, enkel Imke volgen was de boodschap. Ik zou er zelf nooit aan beginnen alleen. Dit bewijst 100% het nut van de gids. 4 uur is ook een goedgekozen rijtijd voor de binnenstad, niet te lang/niet te kort. Kregen goeie tip van Imke i.v.m. ticketsaankoop Colloseo , tevens gededailleerde uitleg over Rome ( bvb : diameter van Pantheon = 43 KOMMA 3 meter ) I like it. Ik was deze keer er met mijn zoon Pieter. De volgende keer met met volgende gezelschap ben ik weer van de partij, ik raad jullie overal aan, mercie.

Buerstede-ladies over Privé Tour tour op 3-10-2014

De fietstocht was een absolute topper! Onze gids Marney heeft het prima om niet te zeggen ‘UITSTEKEND’ gedaan!! Goed tempo, goede informatie, tal van interessante tips die ons ‘het lokale’ Rome ook hebben laten zien en leren kennen. Ook de fiets zelf was zeer comfortabel. Zeker een aanrader!!

Edith over Panorama Tour tour op 02-11-2014

De fietstocht was geweldig! Mies loodste ons door de mooiste plekjes heen, we kregen ontzettend veel nieuwe informatie. Met veel plezier kijken wij daar op terug, het is echt een aanrader. Prima gids en, ook niet onbelangrijk, erg goede fietsen. Dank aan iedereen.

Roelina Gankema over Centrum Tour tour op 26 September 2014

Leuke tour. Veel gezien. En hele leuke tips gekregen van de gids zoals restaurants enz. Zeker een aanrader.

Jaap Smit over Middag Panorama/Centrum Tour tour op 19 september 2014

Op de eerste dag van ons vriendenweekend hebben we een fietstocht gedaan door Rome. Het was een combinatie van centrum- en panorama tour. We hebben heel veel gezien en gehoord. Onze gids Lieke wist ons feilloos door het drukke verkeer te loodsen. Het was erg gezellig en door de vele stops was de 4 uur durende tour zo voorbij. Nog bedankt voor de tip voor leuke bars en restaurants!

Etienne van Haren over privé tour tour op 10-8-2014

Prachtige, mooie maar vooral leuke fietstocht door het warme centrum van Rome. Onze jongste dochter van 6 op een aanhangfiets. Ze trok enorm veel bekijks. Onze gids Marney was erg leuk en wist veel te vertellen. Ook op zo'n manier dat 3 pubers het ook interessant vonden. Hoogtepunt van ons bezoek aan Rome. Oh ja. De fietsen waren van prima kwaliteit.

Joeri Stekelorum over Centrum Fietstour tour op 07-08-2014

De fietstocht was schitterend: met onze twee kids van 14 en 16 jaar hebben we in die vier uur alle belangrijke plekjes van Rome kunnen zien, iets waar we te voet nooit zouden zijn in geslaagd. Onze gids kon ook de kinderen zeer boeien, ik ben overtuigd dat dit hen lang zal bijblijven. Zeer goede gids die de stad en haar verborgen plekjes kent. Een aanrader voor wie in korte tijd Rome wil leren kennen. Bovendien is fietsen in Rome niet gevaarlijk, waar we aanvankelijk wat voor gevreesd hadden met al dat autoverkeer. Heel veilig.

Annemiek over privé tour tour op 06-07-2014

We hebben echt heel veel gezien tijdens onze fietstour. Gids Jesse wist veel te vertellen en liet ons de mooiste plekjes, het lekkerste ijs en de beste pizza van Rome ontdekken! Het is zeker een aanrader dit de eerste dag van je trip te doen, want je krijgt veel tips voor leuke plekjes die je dan later nog kunt gaan bezoeken.

Etienne van Haren over Privé tour tour op 10-8-2014

<p>Prachtige, mooie maar vooral leuke fietstocht door het warme centrum van Rome. Onze jongste dochter van 6 op een aanhangfiets. Ze trok enorm veel bekijks. <p>Onze gids Marney was erg leuk en wist veel te vertellen. Ook op zo'n manier dat 3 pubers het ook interessant vonden. <p>Hoogtepunt van ons bezoek aan Rome. <p>Oh ja. De fietsen waren van prima kwaliteit.

Marian en Sylvana Alkmaar over Centrum tour tour op 14-04-2014

De fietstour gefietst met gids Lieke wat een belevenis was dat een van de mooiste momenten in ons 5 dagen verblijf in Rome. Dit is echt iedereen aan te raden. Lieke heeft heel veel verteld over de geschiedenis van Rome met heel veel enthousiasme en passie ze straalde en wat een leuke meid. Al hadden we het dubbele moeten betalen hadden we dit zeker gedaan. Echt doen wij hebben tijdens de tour heel veel gezien en als we nog een keer naar Rome gaan staat dit bovenaan op onze verlanglijst hoe cool is dat fietsen in zo'n wereldstad. Heel bijzonder.

Elma over Centrum tour tour op 20-06-2014

De centrum fietstour gefietst met als geweldige gids Anouk. Een hoogtepunt tijdens ons verblijf in Rome. De fietsen reden perfect en je ziet op deze manier erg veel, daarbij vertelde Anouk zulke interessante dingen dat dit eigenlijk een must is... Een absolute aanrader . Heel erg bedankt !

Suzan en Jos over centrum tour op 11-06-2014

Sarah was onze reisgids, en woonde en werkter ruim 4 jaar in Rome. Zij sprak prima ABN, met een supper mooi vlaams/ italiaans Accentje. Gweldig te zien met welke flair zij door de stad gaat. Een fietstour is altijd een aanrader, snel overal, lekker in de buitenlucht, geen file etc. Onze Gids Sarah kende veel mensen, wist enorm veel over Rome te vertellen, en nog veel veel meer. Daar is het eten goed, daar de lekkerste ijskoffie. Sarah deed haar job vol overgave en dat kon je voelen, beslist zullen de andere gidsen dat ook doen. Advies : Neem de fiets, goedkoop, goed voor je lichaam, je komt op plaatsen waar je moeilijk anders kan komen, en lekker in de frisse lucht. Zeker een aanrader DOEN HOOR !!  Suzan en Jos Holland Eindhoven

Judith over Panoramische tour tour op 07-06-2014

Geweldige plekken in Rome gezien dankzij de tour. Onze gids Lieke wist veel te vertellen en heeft ons goed en leuk door de drukke stad begeleid.  Echt een aanrader!

Caroline over Via Appia tour op 08-06-2014

Het ons reeds bekende Rome bood ons een schitterend, verrassend en totaal ander beeld van wat we reeds kenden. Federico en zijn Nederlandse collega waren super-sympa gidsen die er een unieke ervaring van maakten, met interessante uitleg en een fietstocht op goed tempo. Thanks!

Griet over Panoramische toer tour op 29-05-2014

Noortje gidste ons perfect door het drukke rome.. Als starter van ons romereisje was het een ongelooflijk evenement! We kregen een mooi overzicht over de stad en veel leuke tips! De teutonenbegraafplaats is echt wel een aanrader: je voelt je echt VIP als je door de zwitserse wacht passeert.. De pizza's van Luzzi zijn de beste ! We genoten! Dank je wel!

Mario van Gool over Panoramische tour tour op 29-05-2014

Wat een bijzondere ervaring is het om onder begeleiding van de uitstekende gids Lieke op prima fietsen Rome te zien. Mooi weer, een prachtige route, goede leuk vertelde informatie en bijzonderheden. Voldoende rustmomenten. Kortom top en eigenlijk een niet te missen activiteit.

Marieke over Panoramische tour tour op 13-05-2014

Vandaag de panoramische tour gedaan met Noortje. Alleen maar lof! De (binnen)stad zie ik toch wel en op deze manier kwam ik op plekken die ik anders waarschijnlijk niet zou hebben gezien.  Noortje wist heel veel te vertellen en op al onze vragen kon ze antwoord geven.  Kortom: een superleuke middag/avond die ik niet had willen missen.  Bedankt!

Tom over Via Appia tour op 29-04-2014

Erg leuke tocht gehad met Floortje. De groep was aan de grote kant (15) waardoor er een extra (niet-nederlands sprekende) gids mee ging. Dit was erg fijn voor de veiligheid! Italianen rijden echt als gekken. Leuke route, leuke uitleg, goede fietsen en een perfect tempo (10 km/h gemiddeld?) om goed om je heen te kunnen kijken. De via Appia Tour gaat echt buiten rome waardoor je even geen sirenes en druk verkeerd om je heen hebt. Heerlijk!

Corine Vink over centrum fietstour tour op 22-04-2014

Geweldige ervaring deze stadsfiets toer met `Lieke als gids! Zij wist veel over de geschiedenis van de verschillende toeristische attracties te vertellen en gaf de nodige tips waar je lekker kan eten en drinken. Fietsen waren uitstekend. Zeker een aanrader als je Rome gaat bezoeken!

Manon over Centrum tour op 29-03-2014

De fietstour onder begeleiding van Maud Is echt een aanrader! Ze wist overal wat  Over te vertellen. Ook waar de lekkere  Restaurantjes zijn. Zeker doen als je naar Rome gaat!!!

Patty Kleijn over Centrum tour op 29-03-2014

Echt super leuk! In korte tijd veel van Rome gezien! Zeker een aanrader!!

ingrid over centrum fiets tour tour op 16-04-2014

Afgelopen woensdag heb ik samen met een vriendin de centrum fietstour gedaan onder begeleiding van gids Lieke. Het was een leuke tour, naast de grote toeristische attracties werd ook verteld waar de leukste restaurantjes etc te vinden zijn. De uitleg was super goed en de fietsen waren prima in orde. Zeker een aanrader als je in Rome bent!!!

Dominique Cools over Panoramische tour tour op 13-04-2014

Dit was echt super! We deden de panoramische tour met ons gezin onder de leuke begeleiding van Martine. De kinderen waren superenthousiast! We kwamen op veel plekjes waar we anders niet zouden geraakt zijn! Dank je, Martine voor de spontane uitleg, leuke verhaaltjes en goeie tips! Een absulute aanrader om je citytrip in Rome mee te beginnen!

Marc, Nefertiti, Milan en Ceylan over centrum fiets tour tour op 04-03-2014

Dit was een super ervaring, echt een aanrader. Met een gids als Sara krijg je overal in Rome weetjes en tips. De historische uitleg was zeer goed en op een prettige wijze gegeven. Fietsen waren van SUPER goede kwaliteit. Bedankt Sara, we beleefden een supermooie dag.

Joop en nanda zoutenbier over panorama tour tour op 15-02-2014

Met een gezellige gids als Sara hadden we het goed getroffen, op n vlotte manier met veel humor fietste zij met de groep rond. We hebben veel leuke plekjess gezien en veel informatie gekregen. Fietsen waren uitstekend en wij vinden fietsen in Rome echt een aanrader!

MOP dames 1 Vught over Verrassingstour tour op 14-02-2014

Zelfs voor een groep van 25 personen draait men zijn hand niet om daar bij "Fietsen in Rome". Allemaal op een schitterende fiets, drie groepen met Nederlandse gidsen, die ons niet alleen veilig door Rome leidden maar ook nog op alle vragen een antwoord wisten. Zo goed zelfs, dat Fieke de bijnaam Fiekipedia heeft gekregen. We hebben allemaal, zonder uitzondering geweldig genoten. D?ƒ?© manier om Rome te zien. Dat wordt op herhaling !!

Ersilia over Panoramische tour op 30-11-2013

Geweldige tour gehad! Ontzettend veel gezien, waarvan veel dingen die we anders nooit hadden gedaan. Bedankt Sara voor je enthousiaste en goede tips!  Zal deze tour zeker aanraden voor iedereen die nog naar Rome wilt gaan!

Marc en Esther Willems over centrum tour op 01-11-2013

Helemaal super deze fiets tour.....echt een aanrader.....plan de tour aan het begin van je bezoek aan Rome....je ziet heel veel en krijgt super veel informatie.....Bedankt Maud!!!

Ellis en John Lammers over Centrum tour op 07-10-2013

Wat een fantastische ervaring is dat, op de fiets door Rome!! We hebben ontzettend veel gezien, door de leukste straatjes gefietst en vele goede tips gehad van Sarah over de beste restaurantjes. We hebben inmiddels aan iedereen die nog naar Rome gaat deze fietstoer aangeraden. Team van "fietseninrome" en met name Sarah, hartelijk dank!!

Jolanda Gouw over Centrum tour op 09-10-2013

We hebben vandaag de centrum tour gedaan. Marni was onze gids. Zij heeft ons op een hele frisse, enthousiaste manier heel veel van Rome laten zien. De uitleg die zij gaf was precies goed. Fietsen waren ook van prima kwaliteit. We kregen zelfs een flesje water en een poncho mee (helaas even nodig gehad). Zeker een aanrader! Nogmaals bedankt!

Inge Nobibux over Centrum tour tour op 11-07-2013

Het was flink warm, zo'n 30-35 graden, maar ondanks dat was het een hele leuke tour. Bedankt Sara, voor je input en zorg. Wij hebben veel van Rome kunnen zien op deze manier. Zeker een aanrader.

Claes over Panoramische tour tour op 25-07-2013

Ondanks de hitte was de panoramische tour fantastisch. We hadden met 3 een elektrische fiets gevraagd zodat we zonder inspanning de 7 heuvels op konden en genieten van het mooie zicht. Noortje heeft ons veilig door Rome geleid ,ons mooie en geheime plekjes laten zien. Het is een echte aanrader. groetjes Marijke en co .

Marijke&Tom over Pano&Centrum tour op 24-07-2013

Wij hebben een fantastische middag/avond gehad met Sara. Mijn zoon van 13 was sprakeloos van de prachtige verhalen die Sara vertelde over Rome. De tour was geweldig, we kwamen op plekjes waar we nooit zouden zijn gekomen, en de rest van de week mooi gebruik van konden maken. Het fietsen, super kwaliteit fietsen, was op zich een hele leuke ervaring, afwisselend met een deskundige gids waar je je al snel veilig bij voelt. Bedankt Sara je was een inspiratie!

Gr?ƒ?© Slikker over Panoramische tour tour op 31-05-2013

De panoramische tour hebben wij op de laatste dag van onze 3-daagse verblijf in Rome gefietst. Daar hebben wij spijt van. Dat moet je gewoon op de eerste dag doen. Je krijgt zoveel informatie en dat zou je kunnen gebruiken voor de rest van het verblijf. Je krijgt plekken te zien waar je normaal gesproken niet zo snel heen zou gaan omdat je het niet weet. Het fietsen door Rome is een geweldige ervaring en de volgende keer ga ik zeker weer een tour maken. 100% content.

Ria van den Brink over panoramische fietstocht tour op 07-05-2013

Een panoramische fietstocht, samen met man en zoon ( 19 jaar) door Rome gedaan olv gids Maud. De groep bestond uit 8 pers. incl gids. De tour nam een dagdeel in beslag, maar het was zeker niet te lang, integendeel! Prachtige route en heerlijk weer. Tijd voor fotomomenten, deskundige en gezellige gids, prachtige plekken bezocht en ook nog leerzaam. Voor water onderweg en evt regencape werd gezorgd. Het was absoluut 1 van de hoogtepunten van ons bezoek aan Rome. We hopen nog eens terug te komen, dan de via appia fietstour. Bedankt Maud!

Familie van Erve over Centrum fietstour tour op 06-05-2013

Onze eerste dag in Rome zijn wij, ouders en 2 kinderen 15 en 12 jaar, de 3 uur centrumfietsroute gaan doen. Onze groep bestond in totaal uit 10 personen incl. Onze gids Maud. Wat was dit geweldig! Maud gaf allerlei informatie over hetgeen we zagen en tips v.w.b. eettentjes etc. Helaas zat het weer ons niet mee en hebben we het grootste gedeelte van de route met regenponcho gefietst. Maar we hadden het voor geen goud willen missen. Echte aanrader, helemaal top! Bedankt Maud!

Richard en Diny Driessen over Centrum tour tour op 02-05-2013

Met gids Tim en totaal 6 Medelanders, hadden we op 2 mei een heerlijke tour door het oude centrum. Tim ,afgestudeerd in geschiedenis, schudde de europese geschiedenis feiten zo uit z'n mouw en zelf als we voor een stoplicht moesten wachten,vertelde hij nog door. Het is geweldig om met een stel Hollanders per fiets door de nauwe straatjes van bv Strastevere te rijden, waarvan je vooraf denkt dat daar niet te fietsen valt , de politica gedoogd charmant het rijden in voetgangers area,s en laten zonodig, druk fluitend, het verkeer stoppen. Maar ook het Colloseum,Circus maximo met Foro Romano Isola Tiberina en vele opgravingen langs fietsen met gedetailleerde uitleg is een feest. Bedankt en zeker een aanrader.

Joke en Caroline over panoramische fietstour tour op 18-04-2013

Samen met mijn moeder van 70! de panoramische tour gedaan. Gids Tim is een zeer enthousiaste verteller met heel veel kennis. Gevraagd en ongevraagd kregen wij leuke, interessante, grappige (achtergrond)informatie. Aanstekelijk! De tourtocht was voor ons letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt van ons bezoek aan Rome. Het weer werkte ook mee, dus dat maakte het nog beter. Er zijn zelfs fietsen met trapondersteuning. Gezien al de heuvels is dat voor sommigen wel aan te raden.

patricia claerbout over panoramisch rome tour op 07-04-2014

Wij hebben met het gezin de tour panoramisch rome gedaan. We hebben dit de eerste namiddag gedaan, en zo hadden we al een heel goed overzicht van de stad. De gids Maud deed het prima. Het is een absolute aanrader!

Simone over Centrum tour op 26-02-2014

Ik heb samen met mijn 13-jarige dochter de centrum tour gedaan. We hebben GENOTEN. Mede dankzij onze super vriendelijke en enthousiaste gids Marley zijn we een geweldige ervaring rijker. Een aanrader voor iedereen die Rome gaat bezoeken!! Marley nogmaals bedankt voor de gezelligheid, mijn dochter had de rest van de dag een big smile op d'r gezicht!!

Jasper over Appia tour tour op 19-02-2013

Een mooie tocht langs een groot aantal bijzondere plekken. Gids Emanuele was enthousiast en deskundig, met veel stops en toelichting, zodat we over 30 km bijna 5 uur gedaan hebben. Maar met het februarizonnetje en de prettig getimede wijn-en-kaas stop bij de schapenboerderij van Anna was dat zeker geen straf.

Kelly over Priv?ƒ?© centrum fiets tour tour op 12-02-2013

Een echte aanrader. Goede fietsen, toffe gids, toffe ervaring, veel gezien, lekker weertje (ook handig meegenomen natuurlijk)

Roeline over panorama tour tour op 21-10-2012

Onder leiding van de enthousiaste geschiedenis student Tim hebben wij de "buitenwijken" van prachtig Rome verkend. Het centrum zelf de dagen erna te voet. We kwamen op plaatsen waar we anders niet zouden komen en zagen en hoorden vele interessante achtergronden. De fietsen zijn super, worden op maat afgeleverd, hebben 27 versnellingen, goede verlichting (in het schemering fietsen was extra leuk) en worden desgewenst met leen-fietstas afgeleverd. De kinderen hadden nog wel een tour willen doen, de Appia. Helaas waren we er maar 5 dagen. De volgende keer dan dus maar, want we hebben een muntje gegooid in de Trevifontijn, dus we komen zeker nog een keer terug!

Martine Luiken over Centrum fiets tour tour op 18-10-2012

Samen met Maud zijn wij door Rome gefietst. Een echte aanrader! We vertrokken om 9.15 en hebben op ons gemakje Rome verkent van het colosseum langs alle pleinen, door leuke straatjes, kunstenaarsbuurten, het Pantheon, de Spaanse trappen, Prada, noem maar op. Echt de moeite waard! Bedankt Maud, Jet en ik hebben genoten!

Bastiaan over Centrum tour op 04-10-2012

Fantastische tocht. Echt een aanrader als je meer van de stad wil zien. Leuke informatie. Mocht ik nog eens naar een grote stad gaan dan ga ik weer op zoek naar een fietstour! Bedankt.

Jeroen en Door over Via Appapia tour tour op 09-09-2012

Een heerlijk zonnige dag, perfecte fietsen en een heel enthousiaste, deskundige gids, Sanne.Wij hebben genoten van deze tour , hobbelend over de via Appia, door de prachtige natuurparken buiten Rome en het afsluitende stuk bij de schapenboerderij, waar je onder het genot van een wijntje, kaas en brood geniet van de ondergaande zon! Een aanrader!

J.van den Berg over vier uur tour tour op 19-09-2012

Wat een ontzettende leuke manier om Rome te verkennen! Door allerlei kleine straatjes - zonder veel verkeer - via pleintjes alle bezienswaardigheden gespot. Hele leuke gids, die ons veel kon vertellen over de geschiedenis van Rome! Zeker aan te bevelen!! En..niet onbelangrijk, super fiets..!

Andr?ƒ?©/Angela/Wim/Ans over Panoramische tour tour op 12-09-2012

Erg leuke ervaring, aanrader! Veel gezien en ontzettend leuk om Rome op deze manier te bezichtigen. Goede uitleg van onze gids Koen gehad. En nog bedankt voor de eet tips. Hebben 's avonds nog heerlijk gegeten in de Joodse wijk!

Jos en MT over Centrum Fiets Tour tour op 03-09-2012

We hebben meteen op onze eerste dag in Rome de Centrum Fiets Tour gedaan, vanuit nederland al geboekt. We bevelen deze tocht iedereen aan om te doen, je ziet al direct heel veel van de stad. Onze gids was Jolanda, zij weet je veel over de stad te vertellen en leide ons veilig door Rome. We kregen van haar ook tips waar je de lekkerste koffie van Rome kon drinken ( voor maar €1,-). Dus ga je naar Rome, doe de fietstocht.

Nel Oudt over City Tour tour op 9-09-2012

Wat een leuke ochtend! Ook nog zondagmorgen dus heerlijk rustig. Door de hoge gebouwen fiets je voornamelijk in de schaduw en heeeeeel relaxed fietsen. Je hoeft niet op de weg te letten, krijgt helm, fietstas en water mee. Mijn gids Maud was super! Ik heb zoveel leuke tips en adresjes van haar gehad. Ook vertelde ze erg leuk en liet plaatjes zien hoe het vroeger was. Nu moet ik al die 1000 terrasjes die ik tegenkwam nog bezoeken.....en terugvinden....

Koen en Jorik over Panoramische tour tour op 24-08-2012

Een heel leuke manier om Rome op een andere manier te ontdekken. Mooie uitzichten, smalle steegjes, heuvels op, bergjes af. En dat allemaal onder een deskundige leiding. Er was genoeg ruimte voor eigen inbreng en om even lekker bij te komen bij een van de vele stops ( in de schaduw en bij een verkoelend kraantje). Met een gezellig groepje ingespannen, maar op een ontspannen manier. Dank je Lisette.

Margreet Fortuin over centrum fiets tour tour op 2012-08-13

Afgelopen maandag heb ik met mijn zoon Luuk de centrum fiets tour gefietst. Onze gids was Nicolien. Het was onze eerste dag in Rome en door de fietstocht kregen we een goed overzicht hoe de stad opgebouwd was en hoorden leuke en interessante dingen. Nicolien kon er veel over vertellen, dat was erg leuk!!! De fietsen waren supergoed, goede kwaliteit!! Een absolute aanrader. Nicolien, nogmaals hartelijk dank voor al je informatie. Zal zeker jullie aanraden bij de mensen waarvan ik hoor dat ze naar Rome gaan. Gr. Margreet en Luuk

Fam. van Heeswijk over tourdatum: 28-07-2012 tour op

Wij hebben een super leuke dag gehad in Rome, de fietstour is een echte aanrader. Ook onze kinderen (6 en 10 jaar) vonden het leuk. We hebben op een makkelijke manier veel van Rome gezien en gehoord. Lizette kan er veel en boeiend over vertellen. Een dag om nog lang van na te genieten.

Sabine en Chris over via appia tour op 2014-07-27

Een echte aanrader, je krijgt op korte tijd heel veel van het oude rome te zien. Een heel goede gids, Yolande, en een heel goede fiets, en wij hadden een geweldige namiddag

Dave en Sandra over Centrum tour op 2012-07-14

Wij vonden het een fantastische manier om Rome te ontdekken. Onze gids Lisette wist enorm veel en kan ook een aardig woordje Italiaans. Hele goeie fietsen ook. Wij hebben zelfs de dag erna nog een fiets gaan huren en met ons tweetjes Rome verder verkend. Bangelijke ervaring!!!

Maurice over centrum tour op 2012-06-22

We hebben een zeer boeiende, leuke en relaxte tour gedaan, samen met gids Lisette. Leuk hoe het oude en hedendaagse Rome samen komen. Om een indruk te krijgen van de route en beleving:  http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=1639235

Familie Jacobs over priv?ƒ?© tour op 2012-07-03

Wij vonden dit een superleuke manier om onze kinderen op een actieve manier snel Rome te laten kennen. Wij hebben dit de eerste ochtend gedaan en hadden daarna echt het idee 'heel' Rome al gezien te hebben. Onze gids Nicolien wist ontzettend veel om het oude en het nieuwe Rome. Fietsen door Rome is goed te doen als je iemand bij je hebt die de weg weet. Nicolien wist precies waar we konden fietsen en we hebben ons geen moment onveilig gevoeld. Dankjewel voor deze superervaring!

Maurice en Jitske over centrum tour tour op 2012-06-22

Wat een prima fietstour die we hebben gedaan met Lisette als gids. D?ƒ?© manier om Rome te verkennen! Een aanrader!

Hetty en Joop over Panoramische tour tour op 2012-06-03

Als je in Rome bent en over een redelijke conditie beschikt dan is het een gemiste kans als je geen fietstour met professionele gids in je planning mee neemt. Dit is ook niet uit te leggen, dit moet je gewoon zelf ervaren. Absoluut top! Je komt op plekjes die als willekeurige bezoeker zelfstandig nooit zult ontdekken.

Martine & Linda over Citytour tour op 2012-04-26

Eind april hebben wij op onze eerste dag in Rome 's ochtends een priv?ƒ?© fietstour met Sanne gedaan. Super om in 4 uur langs vele highlights te rijden en wat informatie te horen. Wij gaan dit iedereen aanraden! Sanne bedankt voor je enthousiasme en leuke details over de stad! We wensen jou een super tijd in Rome!!!

Connie Prosch over Centrum tour tour op 2012-05-11

Wat een geweldige ervaring: op de fiets door het geweldige Rome.  In ca 4,5 uur komt je langs de indrukwekkende hoogtepunten van deze stad. Jolanda is een super leuke, enthousiaste en professionele gids, ze spreekt met passie over Rome en vertelt dingen die anders aan je aandacht zouden ontglippen. Wanneer we nog keer naar Rome zullen we zeker opnieuw een Fietstour boeken!!!!

Sharon over Citytour tour op 2012-05-14

Mooi weer, prettige fietsen en Mireille als gids was een prettig begin van een paar dagen Rome. Dit is echt een aanrader om Rome te leren kennen. Doen!!!

Gerard de Bruijn over Via Appia Fiets Tour tour op 2012-04-17

Even een paar uur weg uit het hectische Rome, natuur snuiven en genieten van het "groene" en "echte" Rome. Een verademing. Zo is Rome dus ook. En lekker hobbelen over de dikke kasseien van de Appia. En hoe leuk is het om op de fiets door Rome te rijden. Erg leuk en geeft weer energie om de volgende dag weer uuuuuren te wandelen;-)

Astrid over City Tour tour op 2012-04-14

Omdat het regende hadden de andere deelnemers de tour verplaatst. We bleven met z'n 2-en over.  De fietsen waren prima onderhouden en goed uitgerust! We werden gewaarschuwd voor de natte keien, maar het was geenzins gevaarlijk. Helaas ging het wel steeds harder regenen, maar de aangeboden plastic poncho bood gelukkig enige bescherming. Ondanks de regen was het een fantastische tour. Nicolien heeft ons veel verteld en laten zien. We hebben veel leuke wetenswaardigheden gehoord, die niet in de standaard reisgids staan.  De prijs-kwaliteitverhouding was goed. Fietsen is een leuke manier om een stad te ervaren! Dus ik zeg: "DOEN!!!"

CH over Centrum fietstour tour op 2012-03-27

Op aanraden van familie deze tour gemaakt met een clubje vrienden en beslist geen spijt gehad. Het beste is , om zsm na aankomst deze tour te maken. Je ziet in korte tijd heel veel en weet dan gelijk waar alles zo'n beetje zit. De gids wist ook heel veel dus wij vonden het gewoon erg leuk en leerzaam. De fietsen waren ook prettig om te rijden. Het verkeer in Rome is behoorlijk chaotisch in onze ogen maar toch was de fietstour niet eng of zo. We reden door veel smalle straatjes en hebben veel plezier gehad. Als we langer waren gebleven had ik best nog een andere tour willen fietsen. Kortom: DOEN !!

Marjo Tromp over city tour tour op 2012-03-30

Wat een belevenis. Op een hele ontspannen manier kom je veel over Rome te weten. Anouk heeft ons gedurende drie uur heel wat van Rome laten zien en ons een aantal leuke tips gegeven. De fietsen waren heel goed en we waren allemaal erg enthousiast. Kortom een aanrader voor iedereen. Hartelijk bedankt en veel succes.

ada de groot over centrum toer tour op 2011-05-15

na wat zoeken kwamen we bij de fietsen terecht. al gauw gingen we met fiets en helm op de kop, voor de veiligheid, op pad met Lisette als gids. wat hebben Cobie en ik genoten. met prachtig weer door deze mooie stad met al zijn oudheden. alsof je er zelf even bij bent geweest Lissete weet heel goed de weg door rome en ook van de historie. zo haal je nog eens wat op.  ik kan het iedereen die kan fietsen aanraden om zo Rome te verkennen. het voelt zo nederlands om daar te fietsen terwijl je weg niet weet. ik heb een leuke verjaardag op deze manier gehad. als ik weer Rome aandoe ga ik weer een fiets tocht doen. hartelijke dank en groet van ada de groot

Eeckhout over Via Appia tour tour op 2011-09-06

We kregen een priv?ƒ?©tour voor ons tweetjes met een in Itali?ƒ?« wonende Nederlandse gids. Voldoende weetjes over het oude Rome maar ook achtergrondinformatie over het huidige leven in Itali?ƒ?«. De tientallen fietskilometers buiten Rome zijn een prima afwisseling voor het vele stappen binnen Rome, zeker voor sportievelingen. Na een stukje Rome, eerst de kaarsrechte Via Appia staduitwaarts. Open ruimte, geen bebouwing meer. Enkel wat restanten van villa's en graftombes, tot je Rome niet meer ziet. Echt zoals we het ons voorgesteld hadden. Nadien terug via de natuurparken rond Rome. Het bezoek aan de catacomben tussendoor viel lichtjes tegen, amper een halfuurtje. Je krijgt wel een idee hoe het er uitzag, maar veel meer dan een welgekomen afkoeling in de zomer was het niet. Temeer het Engels van de Indische gids bijna onverstaanbaar was. Het tweede deel van de tocht, door de drie natuurparken, kon ons wel bekoren. Natuur op enkele km van Rome! Eerst de hele tijd langs de toch wel goed bewaarde/gerestaureerde restanten van de oud-Romeinse, hoge, aquaducten. Nadien de overgang naar de lagere boven- en zelfs ondergrondse waterkanalen van het late Rome. Ook de mysterieuse bron/fontein, verscholen in het groen, is een pareltje. Tijdens de smakelijke afsluiter op de schapenboerderij, konden we bijpraten met een internationaal gezelschap uit een andere fietsgroep. Tenslotte reden we het oplichtende Rome binnen onder een afkoelende avondschemer. Een onvergetelijke tour. Niet goedkoop maar toch zijn geld waard. De fietsen zijn prima. Maar het sturen met deze klassieke hoge fiets, geveerd en met versnellingen, vergt toch enige behendigheid op de zandige berm naast de bonkige kasseien en op de aardepaadjes in de parken. Een lagere, stabiele fiets, type mountainbike, ware hier misschien beter geschikt. Voor de toeristen met een open blik (en dat ben je als je de fietstour Via Appia doet), kunnen we nog een alternatieve uitstap aanbevelen. Ostia Antiqua, het "Pompe?ƒ?¯" van Rome, aan de kust gelegen. Gemakkelijk in een dik halfuur met de metro en trein te bereiken. Heel rustig. Zeker in het verst afgelegen deel van deze authentiek Romeinse havenstad, waar bijna niemand komt, val je van de ene verrassing in de andere. Goed bewaarde gebouwen, tot drie hoog, nauwelijks of niet afgeschermde moza?ƒ?¯eken. Een absolute aanrader voor zij die minstens drie ?ƒ vier dagen in Rome verblijven.

Kim & Helene over Panormaische Fiets Tour tour op 2011-11-17

We hebben genoten van de fietstour. De ultieme manier om een goed beeld te krijgen van Rome, de skyline en alle bezienswaardigheden. De gids wist zeer veel over de stad te vertellen en kon elke vraag beantwoorden. Als je op een sportieve manier een goed beeld wilt krijgen van Rome dan zeg ik doen ! :-) Heel erg bedankt voor de geweldige dag!

Karen Moerman over Via Appia tour op 2011-08-28

Vriendelijke ontvangst ! Onder een warme augustuszon begonnen we met onze gids Laura, aan een (wat beloofde) een mooi rit met een bonte groep Belgen van 9 vrouwen en 1 man. Een rit van +- 30 km over een tijdspanne van 6 uren is zeker voor iedereen te doen. We reden het drukke centrum van Rome uit en we bevonden ons onmiddellijk in "het groen", maar bizar genoeg ook nog in Rome. We brachten een bezoek aan de (koele) catacomben (met een Engelstalige gids die zo uit Bollywood is weggelopen !). Met je fiets over de Via Appia, de oudste straat van Europa heeft wel iets speciaals. Maar met je fiets langs de aquaducten rijden is naar mijn mening nog meer speciaal. Wat een prachtig zicht ! Een aangename stop aan de schapenboerderij waar we konden uitrusten bij een glas lekkere wijn en kaas en brood maakte het met onze gezellige groep helemaal af. Onze rit eindigde bij de ondergaande zon (en uiteindelijk was het pikdonker). Veel gelachen, veel opgestoken, zeer de moeite waard !!! Dank jullie voor deze wondermooie rit. Karen & Eric

Antoinette Baltus over Panorama tour op 2011-10-13

Fietsen in Rome? Ja, dat kan heel goed! Geweldige ervaring, goeie gids (Rimmer) die goed op de hoogte was van historisch Rome. Een aanrader.

Marcel en Mariska over Panoramische tour tour op 2011-10-09

Fietsen in Rome was super. We hebben onder leiding van onze gids Rimmer een 'prive' panoramische tocht gedaan. We waren met zijn 2tjes en we werden meegenomen naar super mooie uitzichten, die we anders met de voet niet hadden gezien. Ondanks dat we al een aantal dagen in Rome waren en al veel moois gezien hadden, was dit een ware aanvulling. ?ƒ?k kan het iedereen aanraden!

stephanie over Centrum Fiets tour tour op 2011-08-19

Hoi hoi! Wij hebben onlangs de centrum fietstour gedaan! Goede Service! We hadden 2 dagen van tevoren op Internet geboekt en we kregen meteen een reactie terug + sms dat het geboekt was. We kregen goede fietsen incl helm en hebben veel van Rome gezien! Het was erg warm maar omdat de fietstocht in de ochtend was, was de temperatuur nog goed te doen! Wij zijn erg tevreden over de organisatie, alles was super geregeld en de tour was geslaagd! We kunnen het iedereen aanraden! Volgende keer als we weer naar Roma gaan dan willen we de via appia fietsen :) Groetjes, St?©phanie en Bob

Lisette over Centrum fiets tour tour op 2011-09-30

Wij zijn met een groep van 32 personen gaan fietsen. De groep werd in twee?ƒ?«n gedeeld en we hebben heel veel van de stad kunnen zien. We hadden de tour op de eerste dag gepland zodat iedereen gelijk een goed beeld krijgt van de stad! Zeker een aanrader...

Hans en Herma over Citytour tour op 2011-10-04

Omdat ons de fietstocht buiten de stad (Via Appia) zo goed bevallen is, hebben we ook de citytour gedaan. Dit keer met de Nederlandse gids Anouk. Het was weer een prachtige belevenis om zo op de fiets door Rome en het verkeer te rijden. Anouk vertelde heel prettig over alles wat we onderweg zagen. Genoeg voor mensen die vele willen weten en niet saai voor mensen die niet zoveel hebben met uitleg. Goede balans! Leuke achterafstraatjes bekeken, langs alle zaken die je 'moet zien' in Rome en veel leuke inside informatie. Echt heel leuk om te doen!!! Voor ons de meest leuke manier om de stad te verkennen! Mochten we eens terug komen dan gaan we zeker ook de derde tour nog doen!!

Hans en Herma over Via Appia tour op 2011-10-02

Via Twitter hebben we deze mogelijkheid gevonden, van het fietsen in en buiten Rome. In Nederland hebben we deze tour bestelt. Tot onze verbazing werden we een dag voor vertrek naar Rome gebeld. Er werd verteld dat het niet lukte om een Nederlandse gids te krijgen voor die dag. We konden het geld terug krijgen of met een engelstalige gids mee. Heel attent dat we zo op de hoogte werden gesteld en deze keuzes kregen. Natuurlijk wilden we fietsen en we verstaan Engels. Zondag 2 -10-11 gingen we op pad met Emmanuelle, de Engelstalig sprekende Italiaan. Samen met nog 8 anderen. Heel leuk zo'n internationale groep (Australi?ƒ?«, Japan, Denemarken, Ierland, Groot Britanni?ƒ?«, Belgi?ƒ?«). Wat een geweldige ervaring!!! Wat een geweldige tocht!! Op goede fietsen en met een helm op hebben we met ongelovelijk veel plezier 6 uur gefietst in en buiten de stad. Voor ons nog steeds het hoogtepunt van onze Rome trip. Prachtig weer, mooie omgeving, goede uitleg zonder dat het saai en langdraderig werd, lekker actief, lekker koel in de catacomben en als afsluiter wijn, brood en kaas bij een boerderij. En in het donker weer terug. Wij vinden dit echt een aanrader!!!! Zeker als je een beetje actief aangelegd bent en er van houdt om buiten de gebaande paden te gaan.

Tom en Annelies over centrumtour tour op 2011-10-03

deze tocht is echt aan te raden. Vooral in het begin van je verblijf in rome doen zodat je al een goede eerste indruk hebt van deze prachtige stad! Rome is een prima stad om te fietsen. Ze stoppen zelfs netjes voor je! De fietsen zijn goed en de gids sophie was ook goed!!

Ton en Sita van Deursen over tourdatum: 13-08-2011 tour op

absoluut de beste manier om Rome te ontdekken. Super fietsen. Prima gids zorgt voor een prachtige ervaring

Nanda van Dijk over Via Appia Antica Tour tour op 2011-05-22

Fietsen in Rome is een aangename afwisseling tijdens een citytrip Rome waarbij je doorgaans heel veel loopt. Het is een perfecte manier om een beetje snelheid te maken en toch veel van de stad en de omgeving te zien en dankzij de enthousiaste Nederlandse begeleiding ook veel te weten te komen.  Wij deden de Via Appia Antica Tour. Via het Colosseum ben je al snel de stad uit, in een totaal andere wereld waar catacomben, uitgestrekte heuvels, tomben en aquaducten het beeld bepalen. Een hoogtepunt was toch wel de locatie van de kaas- en wijnproeverij, de boerderij in het Caffarella Park, wat een prachtige, verstilde plek zo dicht bij de hectiek van de grote stad! Ondanks het heftige onweer dat ons halverwege de tocht overviel en het druilerige weer daarna een geweldige ervaring. Een aanrader!

T?ƒ?¼lay Dalmis over Highligts Rome 4 uur tour op 2011-07-20

Dwars door Rome met onze gids Laura. Een citytrip met kind heeft altijd zn beperkingen maar we hebben allen genoten en ontzettend veel gezien. Laura, nogmaals bedankt voor je informatie, begeleiding en je enthousiasme.

ann en gust over via appia tour op 2011-07-14

Bij een mooi en warm zomers weer ondernamen mijn vrouw en ik de Via Appiatour o.l.v. de sympathieke Lisette. Het onthaal was, zo kunnen we zeggen, op z'n Hollands: hartelijk en innemend. Lisette loodste ons door het verkeer in Rome. Waar nodig hield ze halt om het rijke Romeinse verleden toe te lichten. Gezien de hoge temperaturen werden op geregelde plekken de drinkflessen dankbaar aangevuld. In een wip zit je buiten het drukke verkeer van Rome. Het bezoek aan de catacomben o.l.v. een Vlaamse pater was een openbaring. De verdere tocht over de Via Appia verliep hobbelig maar veilig. Het aquaductenpark kenden we vanuit de trein of vanop foto's, maar als je er dan zelf doorheen mag fietsen, is dat een absolute meerwaarde. Het onthaal in de schapenboerderij met een fles frisse witte wijn bij een stuk brood met schapenkaas was een mooie afsluiter van een adembenemend mooie namiddag. Lisette gidste ons terug veilig naar Rome. Een spuitbus deed wonderen om de lekke band van Ann in een mum van tijd terug keihard te maken. Zeer zeker zullen we deze fietstocht doorheen Rome aanbevelen bij toekomstige bezoekers ! Ik zou zeggen: blijven verder doen, Lisette en co !

Anouk van de Pol over Panoramische tour op 2011-07-14

Op een mooie zonnige dag samen met een vriendin de panoramische tour gefiets! Wat een geweldige ervaring. Veel gezien, ondanks dat we al 2 dagen door Rome hadden gelopen. Prachtige uitzichten en mooie plekjes. Dankzij onze gezellige gids een hoop geleerd, met een groot voordeel dat het gewoon allemaal in het Nederlands wordt verteld! Zeker een aanrader om te doen als je in Rome ben!

Gerda&Martien over Appia Antica tour op 2011-06-14

Rome is nog mooier vanaf de fiets. Een absolute aanrader om op deze manier Rome te ontdekken. Rondgeleid door de zeer aardige en deskundige gids Corine hebben we (met onze "groep" van 2) heerlijk rondgefietst in Rome en in de parken. Vooral dit deel met o.a. de catacomben en de Via Appia is een leuk ander deel van Rome. In Rome valt de fiets onder "onbekend maakt onbemind". Maar Corine loodste ons keurig door het uitdagende verkeer. En tegelijkertijd vertelde ze ons dan van alles over Rome en haar gebouwen. Heel informatief en prettig dat het in het Nederlands is. Om op deze manier Rome te bekijken mag je eigenlijk niet missen!

Kees over Appia Antica tour op 2011-06-12

We zijn afgelopen zaterdag met een groep van 10 mensen deze tour gaan fietsen en onze dochter van 13 vond het het hoogtepunt van ons weekendje Rome en we zijn het helemaal met haar eens. Wil je Rome van een andere kant zien en horen en niet alleen de geijkte hoogtepunten dan kun je niet anders dan deze trip (of een van de andere) boeken.

erma over Privetour tour op 2011-05-23

absolute aanrader. Onze schoonmoeder werd 65, en wij zijn met zijn vieren (3 schoondochters) wezen vliegen. Onze schoonmoeder had nog nooit gevlogen en dit was haar wens. We hadden maar 1 dag de tijd en we hebben dit toen geboekt. in 3 uur tijd hebben we veel gezien. conditioneel goed vol te houden en super interessant! Een aanrader, gezien je je eigen prive gids mee hebt die Nederlands praat. Mireille, bij deze nogmaals bedankt voor je rondleiding! Groetjes namens, Erna, Erna , Tessa en Manny!

Christine over Centrumtour tour op 2011-05-02

Wij hebben de tour gedaan als gezin, met twee kinderen van 9 en 12 jaar. Het was heel goed te doen, en vooral heel erg leuk. Een bijzondere manier om Rome te ontdekken. Onze gids Paulien deed het erg goed, ze was goed geinformeerd en vertelde veel, en de kinderen waren dol op haar. Wij kunnen deze tour aanraden, zeker ook voor een gezin. Echt de zeer moeite waard!

Tanja de Vries over Centrumtour tour op 2011-04-27

We hadden Rome al drie dagen bekeken, te voet, per bus en toch gaf deze fietstocht weer een heel ander beeld van Rome. En natuurlijk was ook de uitleg van de gids een mooie aanvulling. Absolute aanrader om te doen. Alle deelnemers waren erg enthousiast.

Joost over panoramische tour tour op

Met Debby de panoramische tour gedaan. Een absolute aanrader!

Jacqueline over Panoramische tour tour op 2014-04-16

Ciao, met 3 dames en de gids Paulina, de panoramische tour gereden. Priv?ƒ?©tour want wij waren met z'n viertjes. Om 15:15 vertrek tot rond 20:00 uur. Een van de drie is geen fietser en zag op tegen het klimwerk. Door goede fietsen met 27 versnellingen en de aandacht van de POaulina was het zeer goed te doen en boven verwachting van vriendin, een makkie. een grote aanrader om na alle indrukken van de stad op de fiets te gaan verkennen. Een betere methode is er niet is mijn advies. Aan uitleg geen gebrek en vooral het boekje wat Paulina gebruikte met hoe het er nu uitziet en hoe het er uitzag in die tijd. Indrukwekkend en ook een aanrader. Het bedrag is zeker de moeite waard.  Wij hebben genoten van de tour met Paulina! Dank daarvoor. p.s. St. Pieter hebben wij rond 18:00 uur zonder wachttijd kunnen bezoeken, Paulina. Ook een gouden tip.

Wilma over panoramische tour tour op 2014-04-07

Wij hebben een fantastiche fietstour gemaakt door Rome. Fietsen is veel minder vermoeiend dan lopen. We hebben veel gezien en veel gehoord over Rome. het was tip top!

Marjan Bussink over City Tour tour op 2011-03-12

Zaterdag 12 maart 2011 de City Tour gefietst met als gids Lisette. We hadden een groepje van 7 mensen, een gezin met 3 kinderen en wij tweeen ( mijn man en ik). De gids Lisette vertelde veel en in het Nederlands. Onze complimenten. Dan zie je Rome in korte tijd en heb je een heel goed beeld van Rome. We hebben die middag en de volgende dag de fiets bij gehuurd, dat is echt een aanrader. Groetjes Ronald en Marjan. En als we ooit weer in Rome komen dan gaan we zeker weer fietsen.

Margreet & Nadine over Appia Antica tour op 2011-03-04

Op een helaas regenachtige dag de Via Appia Anticatour gedaan, met Lizette als gids. De regen was het enige dat deze dag tegenviel (maar we kregen capes), de rest was fantastisch! We hebben heel veel gezien, Lizette wist erg veel te vertellen. De Belgische pater die ons in de catacomben rondleidde was niet te spreken over onze bijbelkennis ;-). De Via zelf is schitterend, met prachtige vergezichten, veel grafmonumenten langs de weg. Alsof je helemaal buiten Rome bent, terug in de oudheid. Het aquaductenpark was prachtig, evenals de parken waar we doorheen reden. De stop bij de boerderij was gezellig: heerlijke kaas en een lekker wijntje.  De fietsen zijn perfect onderhouden en hebben voldoende versnellingen. Het fietsen door de stad zelf vond ik superstoer, echt leuk. Als ik weer eens in Rome kom, horen jullie van me: dan ga ik weer een tour doen bij jullie! Groeten!

joost over panoramische tour tour op 2011-03-07

Met ons gezin en nog 3 stellen door de stad gefietst. Fantastische ervaring en heel erg veel gezien. Een aanrader, ook voor gezinnen met kinderen vanaf een jaar of 12. Onze kinderen van 13 en 16 vonden het fietsen het hoogtepunt van 5 dagen rome.

Cato over tour op

Een super tour!! Onze gids, Laura, wist ons veel te vertellen over deze prachtige stad. Leuke weetjes en interessante verhalen.  Erg leuk om op de fiets de stad te leren kennen, een echte aanrader!

Juliette en Floris over Centrum tour tour op 2011-03-06

Afgelopen zondag een fantastische centrum tour gefietst onder leiding van gids Debby! Een ideale manier om Rome te ontdekken! Een absolute aanrader!

Rob over Panoramiche tour tour op 2011-03-04

Op een regenachtige vrijdag toch een prima tour gehad. We kwamen op plaatsen die we zelf zeker niet gevonden hadden. Goede gids en prima fietsen. Is echt een aanrader

Koos over Panoramische tour tour op 2011-02-23

Op een woensdag met prachtig helder weer hebben wij o.l.v. Lysette de panoramische tour gemaakt en hier erg van genoten. De toppen van de heuvels waar we geweest zijn laat je te voet meestal liggen en je weet zonder gids ook gewoon niet waar je moet zijn. Fietsen in Rome is prima te doen als je een beetje oplet. Verassend dat je ook gewoon over de stoep kunt fietsen. We kunnen het iedereen aanraden.

Frans over Panoramische tour tour op 2011-02-19

In ?ƒ?©?ƒ?©n woord geweldig. Anouk begeleidde ons op een onvergetelijke middag. In 4 uur tijd hebben we een groot deel van Rome gezien. Geweldige fietsen en vooral een geweldige gids. Veel informatie; niet alleen over Rome, maar ook over het dagelijkse leven. Een absolute aanrader om het verblijf in Rome te beginnen. Bij een volgend bezoek gaan we zeker nog een keer !!!!

silvia over stadstour tour op 2011-02-19

helemaal geweldig, moet iedereen doen. toppie!!!

Stefan over Panoramische tour tour op 2011-02-18

De ideale manier om in een halve dag de mooiste plekken van Rome te zien. Goede begeleiding en alhoewel Rome erg chaotisch lijkt is het fietsen erg relaxed.  Zeker aan te bevelen boven een bustour of lopen!

Marc over Panoramische Tour tour op 2011-01-22

Hartstikke leuk, snel en veilig alle prachtige uitzichtplekken en belangrijkste bezienswaardigheden gezien ! Dit is ?ƒ?©cht een aanrader ; De NL sprekende gids vertelt leuke anekdotes en weetjes , brengt je veilig de stad door en doet het fietsen relaxed aan (geen gejakker door de stad). Ben blij dat we dit hebben gekozen boven een bus-tour of lopen !!

Roderick over Priv?ƒ?©-tour City tour op 2011-01-15

Via internet kwamen wij op de mooie en duidelijke site van www.fietseninrome.nl. Wij wilden graag met z'n tweetjes onder begeleiding van een Nederlandstalige gids een tour door de stad maken. Dankzij Anouk, onze gids, ?ƒ?©?ƒ?©n groot succes! Zij wist van de highlights toch net wat meer/interessantere dingen te vertellen. Met de goede fietsen geen enkel probleem/gevaar om op deze manier Rome te verkennen. Nogmaals hartelijk dank en wij komen zeker bij jullie terug!

Miranda over City tour op 2014-12-30

Via het reisbureau deze excursie geboekt en het is supergoed bevallen. Op een redelijk snelle manier de hele stad gezien zodat je later kunt bepalen waar je nog heen wilt. En onze gids Laura wist een hoop leuke dingen te vertellen en het blijkt dat fietsen in Rome niet gevaarlijk is als je de gids maar goed volgt. Bedakt voor de leuke dag en voor iedereen die dit leest, aanrader!

Frederik over City en Appia tour op 30 dec en 4 jan

Via internet kwamen we deze site tegen en wilden het avontuur aan gaan om eens te gaan fietsen door Rome met een Nederlandse (!) gids. We hebben er geen minuut spijt van gehad; het was super leuk om door een wereld stad als Rome te fietsen langs historische bouwwerken uit 2700 jaar geschiedenis. Na deze tocht besloten we direct om aan het einde van de week n?ƒ?³g een dag de Appia-tour te gaan doen! Wederom een succes om per fiets de via appia antica, catacomben en acquaducten te bekijken! Zoals je leest; zijn wij erg enthousiast en raden we dit ?ƒ?©cht aan iedereen aan!!

Rianne over City tour op 2014-12-31

De City tour is echt een aanrader voor iedereen! op een hollandse manier, maar dan via zebrapaden en ook nog de stoep door het drukke maar vooral o zo mooie Rome. Dank voor deze nieuwe ervaring en al je info!

Yvonne over City tour op 2010-12-20

Ik vond het fantastisch om met de fiets Rome te verkennen. Je ziet zo veel in zo'n korte tijd en krijgt veel meer een gevoel met de stad. En dan ook nog met inhoudelijke uitleg over Rome en alle bezienswaardigheden. Echt een aanbeveling waard!

Jan en An over Centrumtour tour op 2010-12-02

Superleuke tocht op prima fietsen. Goede begeleiding van Laura die ontzettend veel wist te vertellen over alle bekende en minder bekende bezienswaardigheden. Echt een aanrader tijdens een bezoek aan Rome. Laura, nogmaals bedankt en tot ziens. groeten Jan en An :-)

Veer over tour op

Hoi Laura,  Daniel gaf me het adres van je site door. Deze is echt mooi zeg. Ik krijg meteen zin om vakantie te boeken als ik de openingspagina zie. Je het echt mooie foto's op de site staan. Heel veel succes! Wie weet stap ik een keertje mee op de fiets. Groetjes, Veer

Marianne over Via Apia tour op

Hoi Laura, wat is het een ontzettend mooie site geworden. Cindy en ik hebben het nog wel eens over jullie geweldige fietstour. Het was warm en pittig, maar absoluut de moeite waard. Zeker als je iets langer in Rome bent. Je ziet echt een ander stukje Rome. Het aquaductenpark was geweldig om doorheen te fietsen. De afsluiter met wijn en kaas was perfekt. Succes en wie weet tot ziens! Marianne

Renzo & Kristel over Panoramische tour tour op 2010-11-13

Onder het genot van een stralend zonnetje en 20?° hebben we een prachtige tour gedaan. Uiteraard hielp het weer een handje, maar ook in andere gevallen was het een mooie fietstour geworden. Laura Mulders, de Nederlandse gids, weet veel van de bezienswaardigheden van de stad Rome, waarbij het niet uitmaakt of het een bekende of minder bekende bezienswaardigheid is. Overal weet ze van. En dat draagt zeker bij aan de tour. Het grote voordeel van een fietstour is dat je binnen korte tijd veel van de stad krijgt te zien, terwijl je nergens het idee hebt te weinig tijd te hebben. Het is al met al erg relaxed. De fietsen die we hadden waren erg goed en erg geschikt om het heuvelachtige Rome te doorkruisen. Fietseninrome.nl: een aanrader!

Sabah over privetour centrum tour op 2010-11-06

Wij hadden deze tip gekregen via een vriendin, een dag voordat we vertrokken. Laura reageerde direct en daardoor konden we een tour boeken! Echt heel erg leuk, met 7 vriendinnen door het centrum crossen. Een 3 uur durende privetour, waardoor je veel ziet en de begrijpt hoe de stad, mensen en cultuur in mekaar zit. Super fijne fietsen, en gezellige host die een hoop weet te vertellen, met glimlach!! Zeker aan te raden! Ciao!

Marjo, Freek, Inge en Renske over Centrum Tour tour op 2014-10-02

Wat was het onwijs leuk om Rome op deze manier beter te leren kennen! Onze kennis over Rome is weer geuploaded. Met onze super enthousiaste gids met goeie Nederlandse fietsbenen was er zelfs nog tijd voor een heerlijk Italiaans ijsje; helemaal goed dus. Boekje om na te bladeren is voor het thuisfront ook leuk. We hebben enorm genoten, grazie!

Marc & Nicole over Centrum tour op 2010-07-30

Tijdens een ons verblijf in Rome hebben we met Laura Mulders een drie uur durende fietstocht door Rome gemaakt. Het is bijzonder om Rome op de fiets te ontdekken. Je kunt op deze manier door de leukste steegjes toeren naar de volgende (beroemde) bezienswaardigheid. Als iemand van de groep op een bepaald moment iets bijzonders ziet dan heb je de mogelijkheid om even te stoppen en er van te genieten. Wat leuk is van Laura is dat ze over veel bezienswaardigheden ook leuke aneldotes weet te vertellen. Over veel bezienswaardigheden doen namelijk meerdere verhalen de ronde. Laura verteld met veel passie over Rome ze heeft veel (feiten) kennis dus wanneer je niet/ minder geinteresserd bent in de leuke verhalen dan kan ze je ook 'diepgang' bieden.  Met (Nederlandse) nuchterheid en humor geeft Laura je op een zeer zorgvuldige manier een bijzondere/ niet te vergeten ervaring! Over de praktische zaken/ veiligheidsaspecten is nog het volgende het vermelden waard; de fietsen zijn in goede staat, met (veel) versnellingen, des gewenst kan je een fietshelm dragen (??!!) en ook het fietsen door Rome is echt veilig! Daar draagt Laura zorg voor; ze past het fietstempo aan, aan de fysieke conditie van de groep, oversteken is door stoplichten en door het met elkaar nemen van verantwoordelijkheid (op de plaatsen waar even geen stoplicht is) perfect. De temperamentvolle Italianen stoppen graag met een glimlach voor de fietsende toeristen. Kortom een echte must!!!

joep over panorama tour op gisteren

in de herfstvakantie heb ik iets zo leuks beleefd@! gefietst in rome hahaha.

Frederieke over Centrum tour op 2014-10-02

Wat een geweldige ervaring! Ongelofelijk hoeveel je van zo'n grote stad kan zien in een middag fietsen! HEt was prima bij te houden, we hebben alles gezien en hadden nog tijd over voor uitgebreide borrel en eten na onze tour. PErfect dus!

Harold en Wikkie over Appia tour tour op 2010-10-08

De Via Appia op de fiets: een bijzondere ervaring! Geweldige dag gehad met Laura die niet alleen het verkeer goed in de gaten hield, zodat wij ons op de omgeving konden concentreren, maar ook leuk kon vertellen over wat we zagen. We waren blij dit met een gids te hebben gedaan, want met het drukke italiaanse verkeer is het nog wel lastig. De fietsen waren prima en al die versnellingen hadden we ook wel nodig! De catacomben vonden we ook erg interessant. Erg genoten en een besliste aanrader! Harold en Wikkie uit Schalkhaar

Bart over Centrum tour op 2010-08-01

Wat een mooie website, ik kan het nu gemakkelijk aan iedereen aanbevelen! Bart uit Tiel

Elsbeth over appia antiacatour tour op 2010-07-20

Ondanks het feit dat ik al twee maal in Rome was geweest, was deze fietstour een unieke ervaring. Je voelt je terugkeren in oude tijden met het uitzicht op het oeroude Italiaanse landschap. Vlak bij de stad en toch zo veel rust. Een unieke ervaring!

Babette over dagtour tour op augusts 2010

Het was een geweldige ervaring. Ik dacht dat ik al veel gezien had, maar op deze manier leerde ik in korte tijd de stad heel anders kennen. Het fietsen is goed te doen, zeker voor een paar Nederlandse kuiten en het verkeer is druk, maar ach, het staat veel stil. En de fiets rijdt! Ik vond vooral de Via Appia indrukwekkend, waar de meeste toeristen stoppen bij de catacomben, gingen wij verder het pechtige landschap in. En de gids kent ongelooflijk goed de weg... Echt een must!

Anouk over centrum tour tour op 2010-09-25

Met de fiets door Rome is echt een hele leuke manier om de stad te leren kennen. Het biedt de mogelijkheid om in een relatief korte tijd alle hoogtepunten van de stad te bekijken. Daarnaast wist onze gids veel achtergrondinformatie te vertellen over alle bezienswaardigheden. Een aanrader dus!

Marc over prive-tour met groep tour op 2010-10-22

De site ziet er heel goed uit, maar de tour was nog beter! Wij maakten met 17 personen een tour met prima Nederlandse gids langs de vele highlights in het centrum van het oude Rome. Geweldig leuke ervaring, en toch weer heel anders dan fietsen door Parijs of Barcelona. Uitstekende fietsen om het hier en daar toch wat heuvelachtige stadsparcours in Rome te nemen. Geen moment gevoel gehad dat het onveilig was. We fietsten door straten en steegjes en soms over de stoep. De Romeinen waren wel verbaasd van onze fietsende colonne. Aanrader!

Muriel over tour op

Ziet er goed uit! Ik ben erg benieuwd! Veel succes, groet Muriel