Ontdek Rome (opnieuw)!

De manier om veel te zien in weinig tijd. Fietsen in Rome is een aangename en verrassende manier om in een groep en onder Nederlandse begeleiding de stad te ontdekken. U wordt geleid door en langs de mooiste plekken in en rond de stad en u krijgt interessante informatie bij de verschilende gebouwen en locaties.
Voor jong en oud en in verschillende Tours. Fietsen in Rome is bij uitstek de manier om de stad aan het begin van uw bezoek te leren kennen.

Lees verder >

Orvieto in 1 DAG (ENG) + incl. E-bike (prive tour)

Deze bijzondere DAG Tour leidt u gedurende 13,5 uur door het noorden van Lazio en het zuidelijkste puntje van Umbrië. Na een treinrit van 1 uur, fietst u door het Tiberdal in het natuurpark Alviana de helling op naar Civita di Bagnoregio. Inclusief E-bike om optimaal van de Tour te genieten. Moeilijkheidsgraad: basisconditie vereist. Veiligheid staat voorop, het dragen van een helm is verplicht en die verstrekken we gratis.


 • Beschrijving
 • Schema
 • Foto's

Deze DAG Tour (Engelstalige begeleiding) leidt u gedurende 13,5 uur door het Noorden van de provincie Lazio en het zuidelijkste puntje van Umbrië. Na een treinrit van ongeveer een uur is deze Tour echt een mooie mix van natuurschoon, kunst, historie en adembenende panorama's.

Civita du Bagnoregio staat bekend als "stervende stad" en het is één van de mooiste middeleeuwse dorpjes van Italië, gelegen op een rotsplateau, verbonden door een brug met de rest van de wereld. Hier kunt u alleen wandelend of met de fiets overheen.
Aan het eind van de middag bezoeken we Orvieto, bekend om zijn magnifieke kathedraal, maar ook vanwege de typisch Italiaanse schoonheid en charme.

Inclusief een lunchpakket, een aantal snacks, treinkaartjes, ticket voor de lift naar Orvieto, diner in een wijnkelder in Orvieto, de e-bike, helm en uiteraard de Engelstalige begeleiding.

Extra informatie:
95% asfalt, met E-bike is het een comfortabele Tour, als u kiest voor een mountainbike is het een uitdaging.

Wat ziet u allemaal onderweg?

 • Tiberdal
 • Natuurpark van Alviano
 • prachtige landschappen
 • Bagnoregio
 • Civita di Bagnoregio (op een rotsplateau)
 • Orvieto
 • Kathedraal van Orvieto

Veiligheid staat voorop, het dragen van een helm is verplicht en die verstrekken we gratis.

Zie hier per maand op welke dagen en bijbehorende tijden we deze DAG Tour gepland hebben. De duur van Orvieto DAG Tour (NL) is 13,5 uur en het verzamelen is altijd 15 minuten voor aanvang.

In deze maanden start de Tour om 08.00 uur en duurt tot 21.30 uur:
(15 minuten voor vertrek verzamelen)
 

 • Januari - December, alle dagen (behalve Zondag en 25 dec)

 

aantal personen

13,5 uur

1 pers  
2 pers € 825
3 pers  € 945
4 pers  € 1060
5 pers  € 1180
6 pers  € 1300
7 pers € 1415
8 pers € 1535
8+ pers prijs op aanvraag

 


Foto 1 van 4

Foto 2 van 4

Foto 3 van 4

Foto 4 van 4