Ontdek Rome (opnieuw)!

De manier om veel te zien in weinig tijd. Fietsen in Rome is een aangename en verrassende manier om in een groep of prive en onder Nederlandse begeleiding de stad te ontdekken. U wordt geleid door en langs de mooiste plekken in en rond de stad en u krijgt interessante informatie bij de verschillende historische gebouwen en locaties.
Voor jong en oud en in verschillende Tours. Fietsen in Rome is bij uitstek de manier om de stad aan het begin van uw bezoek te leren kennen.

Er zijn legio manieren om Rome te ontdekken. U kunt met  twee metrolijnen, met de bus, de tram en de trein. Ook taxi's zijn in ruime mate aanwezig en zeer betaalbaar. Het meeste zult u echter lopen, op deze manier verkennen de meeste toeristen de stad. Ook de Romeinen zelf doen veel te voet en zelfs zeer ouden van dagen lopen door de nauwe straten van Rome.

Maar voor u als toerist, is er echt een heerlijk alternatief, u kunt op de Fiets door Rome!

Bij Fietsen in Rome denkt u misschien ook aan de drukte van het verkeer en de beruchte mentaliteit van Italianen achter het stuur van scooter en auto. De veiligheid staat bij onze FietsTours echter altijd voorop, het dragen van een helm is verplicht en die verstrekken we gratis.
U fietst in Rome over de stoep, door nauwe straten en als het kan over de weg. De Nederlandse begeleider kent de weg goed en geeft duidelijke aanwijzigingen. Bovendien houden de Romeinen rekening met de groepen fietsers. Verder geeft de Nederlandse begeleider tijdens diverse korte stops informatie bij de verschillende historische gebouwen en locaties.